Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno
Ženy INZERCE

Vánoční bazááár 7. a 8. 12. v kině Dlabačov - zábava a pomoc

Vánoční bazááár 7. a 8. 12. v kině Dlabačov - zábava a pomoc
Vánoční bazár je o zábavě i pomoci | zdroj: tisková zpráva

V pátek 7. prosince od 15 hodin a v sobotu 8. prosince od 11 hodin si přijďte do kina Dlabačov zakoupit něco malého pro potěšení svých blízkých či své vlastní a zapomenout na předvánoční shon díky mimořádně příjemnému doprovodnému programu.

Během dne můžete v prostorách kina nakupovat různé předměty a dárečky z dobročinné sbírky či se jen občerstvit.  Pohodovou předvánoční atmosféru Vám pomůže nastartovat bohatý kulturní program, který sestavil čestný člen NF Šestý smysl a frontman skupiny Tata/Bojs Milan Cais. Vstupné je dobrovolné.

Páteční podvečer bude patřit filmům pro děti a dospělé. Zatímco děti se pobaví u vtipné roztomilosti jménem Paddington 2, dospěláci jistě ocení skvost z dílny Jima Jarmusche – Kafe a cigára. Těšit se ale můžete i na ukázku z představení Sudí z reperotáru Divadla Verze v podání Ladislava Hampla.

Sobotní odpoledne bude šité na míru hlavně dětem, pro které je připraven nejen dětský koutek zajištěný portálem kamsdetmi.com, ale zároveň jim klaun Hugo vykouzlí nejrůznější zvířátka z balonků a zábavně pomaluje obličeje.

Samotný kulturní program odstartuje geniálním představením divadla pro děti Vocaď pocaď. Program bude dále pokračovat famózním, něžným, ale našláplým vystoupením hudební kapely Jelení loje. Kapela April Vás následně zaručeně roztančí v pohodovém rytmu těch největších pecek z let šedesátých až devadesátých. Závěr bazááárku bude tradičně patřit členovi hudební skupiny Tata/Bojs – DJ Mardošovi a jeho unikátní taneční party.     

Výtěžek je určen pro handicapované děti z Prahy 6 - Matěje, Marii, Tadeáše, Filipa a Štěpána, které byly vybrány ve spolupráci s partnerem akce Městskou částí Praha 6. Jejich příběhy najdete na www.nfsestysmysl.cz/pribehy.

Další informace o Vánočním bazáááru a činnosti Nadačního fondu Šestý smysl naleznete na Facebooku a na www.nfsestysmysl.cz. Nadační fond má zřízenu veřejnou sbírku (S-MHMP/1241484/2013) a k ní je přiřazen speciální transparentní bankovní účet, č.ú.: 107-5920070207/0100, zřízený u Komerční Banky.

Kulturně-charitativní Vánoční bazááár v Kině Dlabačov v pátek 7.12. od 15 hod a v sobotu 8.12 od 11 hod. Vstupné dobrovolné, bohatý kulturní program připraven (divadlo, představení pro děti, koncerty, DJ). Výtěžek je určen pro handicapované děti z Prahy 6. Více info na www.nfsestysmysl.cz.

Zdroje:
komerční sdělení / PR