Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

Kolik jich bylo? A kde je hranice mezi hodně a málo?

Kolik jich bylo? A kde je hranice mezi hodně a málo?
zdroj: tisková zpráva

Nedávno jsme řešily naše tajemná čísla. Kolik mužských jsme vlastně v posteli už měly? A kde je hranice mezi normálem a skoro prostitucí? To asi nikdo neurčí, ale mezi kamarádkami je jasné, že někdo bude začátečník a někdo s nasbíranými body přešel jako pokročilý na další level.

MŮJ PRVNÍ A POSLEDNÍ

Nejjednodušší počty mají ty, které našly svého vysněného prince. S ním zažily své poprvé a jsou spolu a nejspíš spolu už zůstanou. Možná jsou ochuzené, možná ne. Ale o co vlastně? Když budou buď moje, nebo vaše kamarádky chytré, dokážou si s partnerem okořenit a obohatit sex tak, že si budou myslet, že pokaždé noc tráví s někým jiným. A to, že zvedne na ruce jen jeden prst, když vám bude říkat svoje číslo, nemusí vždy znamenat katastrofu. Možná je to její velké plus, které by jí mohla nejedna z nás závidět.

A VŠECHNY PRSTY NAHORU!

Je číslo 10 tím správným číslem? Je uzavřené, ukážete ho dvouma rukama a je na hranici. Někdo řekne, že do desítky je to pořád dobrý, někdo zase, že je to ještě málo. Určitě záleží na názoru. Mám hodně kamarádek, které jsou těsně pod deset, a myslím, že je to norma. Možná se váš budoucí partner zděsí, že vám prošlo pod rukama takové číslo, možná ne. A co si budeme povídat, těch deset jmen se dá ještě zapamatovat, že?

V TĚCH POČTECH JSEM SE ZTRATILA!

Určitě se objeví i kamarádka, která vám málem vytáhne seznam, kde bude mít každý úlovek zaznamenaný. Kdo si to má pamatovat, že jo? Může se jednat o někoho, kdo se sexem začal už v brzkém věku, anebo o single, která si prostě užívá života. „Když můžou chlapi, tak proč ne já?“ Kdo by jí to zazlíval, co dámy? Nasbírané zkušenosti, nejrůznější místa, vzrušení, ale i zodpovědnost, protože pohlavní choroby se vážně neptají, jestli je chcete, nebo ne!

Více naleznete na StudentPoint.cz.