Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Důkladnou péči o pokožku zvládne i přírodní kosmetika

Důkladnou péči o pokožku zvládne i přírodní kosmetika
zdroj: tisková zpráva

Přestože nastává období, kdy svou kůži z větší části schováváme do vrstev oblečení, neměli bychom péči o ni ani teď podceňovat. Oblíbená slovenská značka přírodní kosmetiky MARK face and body nepřináší na trh jen kosmetické trendy, ale i důkladnou a komplexní péči o pokožku celého těla.

Každodenní rituál

MARK si získal popularitu hlavně díky široké nabídce kávových peelingů s výjimečným složením i účinkem, ale také výjimečnou komunikací se svými zákaznicemi na sociálních sítích. Unikátní kombinace kvalitních přírodních ingrediencí pomohla řadě z nich zbavit se nedokonalostí pokožky, jako je celulitida, akné, strie, ekzémy nebo jen suchá pokožka. MARK nabídka se proto brzy začala rozrůstat a dnes nabízí řadu různých typů produktů, které si získávají podobnou oblibu jako ikonické peelingy.

Při každodenní péči o pokožku je potřebné dbát právě na kvalitu produktů, které si na pokožku dáváme. Ideální je vyřadit přípravky obsahující nepříznivé chemické látky a zaměřit se spíš na přírodní ingredience. MARK face and body právě takové produkty nabízí.

Řešení na každý problém

Aby byla pokožka zdravá, hydratovaná a zároveň i jemná, je potřeba věnovat se jí každý den. Při každém sprchování se doporučuje pokožku důkladně očistit pomocí přírodních produktů, a následně pokožku hydratovat. Dvakrát týdně pokožce dopřejte jemný peeling, čímž ji zbavíte odumřelých a nepotřebných částeček staré pokožky. Uvolníte tak póry, a pokožka může znovu dýchat.

Na tento krok má MARK v nabídce hned dvě možnosti – již zmíněné přírodní kávové peelingy v různých vůních, například MARK Coffeee Coconut nebo MARK Coffee Original. Pro klientky, kterým káva nevoní, MARK nabízí i kvalitní cukrovo-solné scruby, ve dvou voňavých variantách, Milk and HoneyCherry Blossom.

Po jemném peelingu pokožku důkladně očistěte od zbytků produktu. Pomůže s tím sprchový pudding, MARK Shower pudding, který můžete používat klidně každý den místo běžného sprchového gelu, který často obsahuje spoustu zbytečné chemie. Je dostupný ve dvou vůních. Následně je dobré pokožku intenzivně hydratovat, a na to dokonale slouží další MARKův jedinečný produkt – přírodní, šlehané tělové máslo. I tady máte na výběr z několika vůní, takže si každý najde svého favorita.

Pokud budete pravidelně o pokožku takto pečovat, bude zdravá, krásná na pohled i hebká na dotyk, a to jen s pomocí čistě přírodních produktů MARK, jejichž používání je navíc velká zábava. To přesně je cílem značky MARK face and body, a proto je jasné, že každá pokožka si zaslouží MARKa.

Zdroje:
komerční sdělení / PR